Rondje van Pavlov’s blogback

28-03-2012 21:00

Kontsymfonie
Eigenlijk maakt het niet uit of deze dame nu Mozart, Chopin, Berlioz of Frans Bauer speelt. Het blijft kont.

http://youtu.be/3_lSf8ATDNg

Traditioneel vs. femeniesties
Wijven houden van hun dingetjes: chocolade, bloemen, de stoffer en blik, pannen en uiteraard hun series. Dat mag je natuurlijk niet zeggen, want dat is niet femeniesties. Daarom is er ook veel haat voor drie vrouwelijke personages uit de populaire serie Game of Thrones. In plaats van dat die vrouwkes zich met zwaarden uit hun corsetten vechten, blijven ze vasthouden aan (redelijk middeleeuwse) traditionele rolpatronen. En dat mag best: een betoog voor Cersei Lannister, Sansa Stark en Catelyn Stark.

Fuck de Lying Dutchman, dit is echt! (toch?)
Vorige week was de wereld even in rep en roer vanwege de Lying Dutchman, Floris Kaayk. De hipsters en babybooomers konden bij DWDD even lachen en klappen voor deze hoaxer. Nou leuk hoor, spelen met andermans dromen. Maar door al dat gedoe misten we bijna een echte prestatie: de vlucht van ‘s werelds grootste papieren vliegtuig! Instant inspiratie voor op kantoor of in de school/collegebanken. En nog eens echt ook (toch?):

Laat je gaten door Lou vullen
Wil je al je gaten laten vullen? Bel Lou: 0015154620548. Hij doet het graag voor je. Epic reclame:

http://youtu.be/QX_3mHj4C7E

Zach Galifianakis kan dus wel acteren!
Dit moet de heilige graal zijn van de filmwereld! Het bewijs dat komiek Zach Galifianakis ook echt kan acteren! Een keer niet ongemakkelijk tussen twee varens maar in een heuse film gemaakt door filmstudenten. Kijk hem dramatisch zijn, kijk hem eens de Charlie Chaplin uithangen van de jaren ’90. Bam!

http://youtu.be/Wrbv6AiCfxw

The Motherfucking Pterodactyl
Geen blogback zonder een moederneukende dinosaurus. Dus bij deze: The Motherfucking Pterodactyl.

Rondje van Pavlov geeft elke week een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.