Rondje van Pavlov’s blogback

23-05-2012 21:00

Rex Velvet blijft schurken tegen de helden van Seattle
Superschurk Rex Velvet gaat door met zijn kruistocht tegen Phoenix Jones, de beschermheer van Seattle. Na zijn indrukwekkende entree afgelopen maand gaat hij door met zijn strijd tegen de ‘silly nerds’ van heldenbeweging de Rain City Superhero Movement. De ‘Joker’ van Seattle strikes again!

Jij mag me best onderzoeken
Op de Amerikaanse vliegvelden Newark Liberty, JFK, en LaGuardia hoef je binnenkort niet meer in lange rijen te staan bij de informatiebalie om te vragen waar je je holtes kan laten checken door chagrijnige veiligheidsbeambtes. Je vraagt het gewoon aan de überhandige elektronische avatar, die ook nog eens erg gewillig is. Volgens Gizmodo kan het niet anders dat de programmeurs mannen waren (duh!), kijk maar naar het onderstaande filmpje. Deze hete dame ‘zegt wat je wilt’, trekt de kleren aan ‘die jij leuk vindt’ en is bereid te zijn ‘wie jij wilt’ dat ze is. Laat die dikke TSA-officers maar komen, draag me weg!

Aliens en Muppets
Wie is er niet opgegroeid met de avonturen van Kermit de Kikker, Miss Piggy en Ripley? Uhm, iedereen? Zonde, vonden de makers van ‘Aliens (The Puppet Musical)’. Zij combineerden de bloeddorstige buitenaardse wezens van de Zwitserse kunstenaar H.R. Giger met de zoete, vrolijke pluisjes van Jim Henson. Ook zit er een snufje Transformers in, een scheut Alf en een paar brokjes Lady Gaga – want realistischer moet het verhaal niet worden. Deze ‘Aliens’ is volgende maand alleen te zien in het Rose Wagner Performing Arts Center in Salt Lake City, maar wij voorspellen een wereldhit.

Weg met die pondjes
Heeft je vriend of vriendin ook last van overtollige vetjes op beeld? Kijk dan naar deze handige tips van fotograaf Peter Hurley om die kwabjes onder je kin te laten verdwijnen en je vakantiekiekjes op te fleuren. Let op, werkt niet bij dit soort exemplaren.

Error 37
Nadat Blizzard de spanning tot bijna tantrische hoogte liet stijgen was het vorige week eindelijk zover: Diablo III was daar. Maar de duivel zit in de details zeggen de Anglosaksen onder ons en dat bleek. De toegestroomde hordes gamers zorgden voor overbelasting van de servers en daarmee de woede van onder andere Francis (die dikzak van hierboven) en de rest van het internet, met leuke memes en filmpjes als gevolg. Bedankt Blizzard!

Uncle Drew drinkt geen Pepsi
Even een disclaimer: Pepsi-cola heeft geen regeneratieve of anti-geriatrische eigenschappen. In ‘Uncle Drew’ bedient de frisdrankfabrikant zich van leugens en bedrog om met een leuke viral te komen. En dat mag best, al hadden we graag meer mooie vrouwen gezien in plaats van zwetende verbaasde mannen.
http://youtu.be/8DnKOc6FISU

Rondje van Pavlov geeft elke woensdag een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.