Rondje van Pavlov’s blogback

13-06-2012 20:02

Trekkies zijn de bom
Daarom houden we van geeks en nerds. Niet die sukkels van The Big Bang Theory, maar echte jongens en meisjes met echte autistische trekjes en dromen. Zoals het de ruimte inschieten van action figures van ‘de beste Star Trek-captains’ Kirk en Picard, samen met androïde Data en eerste officier Riker. Echte trekkies – gotta love ’em! En om het Klingonese kersje op de aardse taart te dumpen, de action figures waren vastgemaakt aan een replica van de Enterprise-D. OMFGLOLWUTZFTW!

Nee, jij bent de batterij!
The Matrix zomaar een film? Onrealistische new-agetroep? Let op je woorden makker, voor je het weet zit ook jij in de behuizing van een Duracelbatterij. Ik zou chemicus Evgeny Katz maar te vriend houden. Hij maakt nu nog van slakken levende batterijen, maar misschien stopt ‘ie jou over tien jaar wel in zijn afstandbediening.

Holodekken met Murray
Vergeet Tupac Shakur op Coachella. The next big thing is hier. Bill Murray als hologram, met een banjo! Bam, nooit meer slapen. Voor hem makkelijk om te chillen, een zegen voor het publiek. Hij kan nu overal zijn! Murray! Murray! Murray!

http://youtu.be/rjLfq6BbReg

Mad men
Na afgelopen zondag mogen we weer even smachten naar Mad Men. Season finales komen en gaan. Nog even een klein beetje Sterling Cooper Draper Pryce voor het verdriet: 25 verrassende Mad Men-feitjes, de vijf beste momenten van het afgelopen seizoen (spoilerts!), hoe belangrijk de orange sherbert was dit seizoen en natuurlijk de origin van The Negron Complex.

Seuss Wars
Wat als Dr. Seuss, jeweetwel van The Grinch, ingehuurd was door George Lucas om Star Wars te maken. Hoe zou dat er dan uit hebben gezien….. Hmmmmm. Cartoonist Adam Watson tekende dit twee jaar geleden al op. En het resultaat mag er zijn.

Quit playing Game of Thrones with my heart
Game of Thrones is all the rage. De hele interwebs zit vol met drakendoderige gimmicks als op GoT-gebaseerde huissymbolen voor televisieseries, GoT-munten, kalenders en shit. Er is zelfs een kontschoppende game. Superpopulair dus, maar goed dat Nederland het eerste seizoen pas dit najaar gaat uitzenden, als iedereen die shizzle allang gezien heeft!

Rondje van Pavlov geeft elke woensdag een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.