God hates us all

06-07-2012 11:57

Het leven steekt raar in elkaar. Je zoekt naar liefde, je wilt het en verlangt ernaar. Maar naarmate je het meer en meer wilt, lijkt het alsof het vinden van liefde steeds verder weg komt te liggen, waardoor je met mensen gaat daten in wie anders nooit geïnteresseerd zou zijn geweest.

Dus je begint met daten en gelukkig ziet ze er in het echt net zo leuk uit als op de doorgewhatsappte foto’s. Het ene wijntje na het andere wordt genuttigd en omdat je zo’n charmante man bent, breng je haar veilig en wel thuis. Het was zelfs zo gezellig dat je – door de alcohol – het gevoel hebt een heuse klik te hebben; ze nodigt je uit naar binnen te komen.

Het onvermijdelijke gebeurt, natuurlijk. Maar waarom? Ben je er klaar voor? Oké, komt ie: omdat je seks altijd hebt gerelateerd aan liefde ga je sneller met iemand naar bed, omdat je die liefde die je altijd gevoeld hebt weer wilt voelen. Je denkt in je onbewuste dat door met diegene naar bed te gaan je het verliefdheidsproces kunt versnellen. Onzin, want als je verliefd bent dan weet je dat bij de eerste date al.

Dus ben je nu met Prince of Princess Charming aan het daten maar wacht je nog op de vlinders in je buik? Trust me, die ga je niet meer voelen en dat wist je eigenlijk al na de eerste date.

Dus houd jezelf niet voor de gek en ook al klinkt het vreemd uit mijn mond: liefde is niet te vinden, het vindt jou.

CC-Foto: Jrobertiko