Kate’s tieten nu officieel verboden in Frankrijk

18-09-2012 13:04

Vrijheid van publicatie, leuk dat het er is maar het zit de adelijke boven ons gestelden wel altijd erg hinderlijk in de weg. Vandaar dat een Franse rechter vanaf heden het publiceren van Kate Middeltons bleke theezakjes heeft verboden. Wat dus ook betekent dat de complete oplage van Closer door de shredder moet, en uit de schappen. Censuur ja, wat u zegt. Maar zoals u allemaal weet: voor royalty’s geldt de wet altijd net even anders (en hebben politie en justitie ineens wel voldoende middelen en mankracht en kunnen verdachten wel ineens voor lange tijd van straat worden gehouden of zwaar bestraft, maar dat terzijde).

Aangezien een Nederlandse rechter onlangs heeft bepaald dat linken naar illegale prammen ook verboden is, zou het zomaar kunnen zijn dat onze links naar de topless foto’s die inmiddels in triljardvoud (dankzij deze Franse gerechtelijke uitspraak over een paar uur in ziljardvoud) op twitpics en soortgelijken staan straks ook niet meer mogen.

Raar eigenlijk: een heel internet ramvol memmen, bossen hout, tieten, punten, pruimen, jetsers en hooters maar toch wil iedereen kunnen staren naar grofkorrelige wazige foto’s waarop met enige moeite twee minieme bobbels zijn te zien.

Voor wat het waard is, kijken en d’r bij zijn dus. Zolang het nog kan en mag.