Wilfried de Jong presentator Zomergasten 2013

ANP-1000_14687137
'Een goede interviewer'
: 27-03-2013 17:00 uur

De nieuwe presentator van Zomergasten seizoen 2013 is bekend. Wilfried de Jong zal dit jaar de zes lange zondagavonden presenteren voor de VPRO. Volgens een woordvoerder van de VPRO is voor De Jong gekozen “omdat hij zo’n uitstekend interviewer is”.

De Jong volgt de Belg Jan Leyers op. Hij presenteerde Zomergasten slechts één seizoen.

Over de auteur: Grace van Daelen

Grace van Daelen Grace van Daelen (Long Island, New York, 1979) is media-, tv- en entertainmentredacteur én office manager van ThePostOnline. Heeft een grote afkeer van internet en doet daarom niet aan Facebook en slechts soms aan Twitter.

Reacties:

  1. Hij krijgt ze wel aan het huilen… geef hem 24 uur, of minder zelfs… ;-)

Alleen FaceBook reacties zijn nog open

Comments zijn gesloten