Leven

Tien beroemdheden die leuk zijn op Instagram

27-05-2013 11:00

Beroemde mensen op Twitter zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar uiteindelijk zeggen foto’s met een filter zoveel meer dan 140 karakters. Je lievelingsberoemdheid leer je pas echt kennen als je hem of haar volgt op Instagram. ThePostOnline zet tien beroemdheden op een rij om te volgen op Instagram.

Steve Aoki (@steveaoki)
steve
DJ die de hele wereld rondreist en daar gretig bij fotografeert. Van de standaard DJ-booth foto’s tot rare poses en gekke foto’s. Inclusief filter, uiteraard.

Amanda Seyfried (@mingey)
amanda
Amanda Seyfried, actricemeisje, is als we Instagram mogen geloven net zo schattig als praktisch alle rollen die ze speelt. Voor de feel good, volg Amanda.

James Franco (@jamesfrancetv)
james
The Great Wizard of Oz heeft een smartphone en is niet te beroerd hem te gebruiken. Hij geeft je een kijkje in zijn persoonlijke leven met extraveel foto’s van zichzelf.

Rihanna (@badgalriri)
rihanna
Als we iemand al een tijdje volgen op Instagram, is het Rihanna. Exhibitionistisch meisje, en dat is erg goed voor een medium als Instagram. Een inkijkje.

Big Time Rush (@bigtimerush)
btr
Het account van One Direction is leuk, maar de echte boybandfetisjisten moeten bij de Nickelodeonsterren Big Time Rush zijn. Instagramtechnisch gezien veel leuker.

Doutzen Kroes (@doutzenkroes1)
doutzen
Topmodel + foto’s van zichzelf = fijn Instagramaccount.

Nev Schulman (@nevschulman)
nev
De fotograaf die de docu Catfish maakte en tegenwoordig de gelijknamige serie op MTV presenteert, doet ook aan filters. En omdat hij fotograaf is, levert dat geregeld fijne kiekjes op.

Kim Kardashian (@kimkardashian)
kim
Een soort verlengde van de realitysoap van de Kardashians. Mocht je niet genoeg hebben aan de roddelbladen en de TV-opnames, probeer Instagram.

Ryan Gosling (@Ryan_gosling)
ryan
Want het is Ryan Gosling en hij post heel vaak foto’s van zichzelf.

Lauren Conrad (@laurenconrad)
lauren
Modemeisje met een volledig pastelkleurig Instagramaccount. Heel veel lieve plaatjes die zo goed als Pinterestwaardig zijn.