Media & TV

De Grote VI Oranje poll

06-07-2014 14:11

Johan Derksen heeft er al lang geen zin meer in, René van der Gijp doet het omdat hij na de uitzending bezopen kan worden met Wilfred Genee en Nico Dijkshoorn haat alles, maar VI Oranje het meest.

De kijkers haten VI Oranje ook: gemiddeld rond de 800.000 kijkers zijn bereid naar de bitterballen van Mora, de selfie’s van Heineken en de oude fragmenten van Snickers te kijken in het Steigenberger Kurhaus te Scheveningen, meestal inclusief hits van Frans Bauer of Gerard Joling.

Het humorloze, serieuze, ernstige, hoogbejaarde Studio Brasil comaprogramma van de NOS met als vaste gasten Hugo Borst, zijn teckel en een onbekende kale Belg met een gitaar die pathetische huilmuzak ten gehore brengt wordt in elk geval veel beter bekeken.

Heel veel beter. En dat terwijl grappen maken er absoluut verboden is (en alle leuke, kritische gasten zijn weggecensureerd zoals dat bij de gehele publieke omroep inmiddels het geval is, omdat frisse nieuwe jonge geluiden nou eenmaal dé grote angst van Henk Hagoort en zijn legertje zakkenvullende babyboomers is, waarvoor ze zich overigens KAPOT zouden moeten schamen maar dat terzijde).

Tijd dus voor de Grote Vraag: