Leven

52 Challenge: iedere week een andere uitdaging

22-07-2014 13:02

Zo een festivalweekend gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik mag zeker niet klagen hoor, ik sliep in een heerlijk bedje in een warme bungalow. Toch slaap je in verhouding minder dan normaal, nuttig je toch best wat alcohol en dus heb je na zo een weekend altijd wat tijd nodig om bij te komen. En dat is precies wat ik heb gedaan in mijn week after Concert at Sea.

Wassen

Het begon allemaal met het uitpakken van die backpack. Iets dat ik altijd nét te lang uitstel. Eigenlijk gaat zo ongeveer álles de wasmand in, ook al heb ik de helft meestal niet aangehad. Alles is namelijk gekreukt, stinkt, is vochtig of er zit zand in. Zeker als het festival waar je bent geweest in Zeeland was, zoals in ons geval. Ik heb dan ook vooral veel wassen gedraaid.

Slapen

Daarnaast moest er natuurlijk bijgeslapen worden. Een paar avonden vroeg naar bed na een festivalweekend is namelijk zeker geen overbodige luxe. Net als gezond eten, want met het vitaminepeil is het meestal niet echt goed gesteld na een weekend vol junkfood.

Nagenieten

Naast dat ik deze week dus vooral een beetje orde heb gebracht om de chaos van zowel mijn huis als mijn lichaam was er gelukkig ook genoeg tijd om na te genieten van weer een super lekker weekend in Zeeland. Foto’s terugkijken, een compilatie op tv en heel veel nabespreken met je vriendinnen. Dat is misschien nog wel het allerfijnst.

Lotte Besse onderwerpt zich komende 52 weken samen met Esther Vogel en Nadja Neeven aan de 52 Challenge: iedere week een nieuwe uitdaging. Alle uitdagingen kun je vinden op 52Challenge.nl.