Studentenrecept: salade met kip en ananas

01-08-2014 16:04

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Hoi allemaal! Een paar daagjes geleden at ik een HELE lekkere salade als avondeten en toen ik vandaag door de foto’s op m’n telefoon scrollde, zag ik opeens dat maaltje en besefte dat ik er nog helemaal niet over had geblogd :D. Dus dat doe ik nu maar! Omdat ik toch niet over m’n avondeten van vanavond ga bloggen, wanttttttt daarover lees je pas in m’n kookboek die in oktober uitkomt :D.

Salade dus. Iets waar ik over het algemeen helemaal niet echt dol op ben. Maar het was zo bloedheet afgelopen zondag bij Bas thuis, dat ik alleen sla kon verdragen, hehe. Ik maakte een salade van kip, ananas, sla, tomaat en balsamicosladressing en hoewel dat simpel en saai klinkt, is het écht een hele smakelijke salade. Aanrader!

Nodig voor twee personen: 2 flinke kipfilets – twee handen eikenblad slamelange- 10 romaatjes – 4 schijven ananas – baslamico sladressing – oregano – chilikruiden

Hoe nu verder?

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.