Studentenrecept: tomatenweek!

20-08-2014 18:04

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Dag leuke lezers! In het nieuws is steeds van alles over tomaten. En ik weet niet precies hoe het zit, want ik geloof dat het een ingewikkelde kwestie is, maar Rusland wil onze groentes niet meer en nu hebben wij o.a. teveel tomaten. En daar moeten de boeren van af. En dus stunten de supermarkten met tomaten (waar de boeren dan weer niet blij mee zijn?). Leg ik het zo goed uit? Geen flauw idee. Anyway; er zijn veel tomaten en die moeten op. En tomaten zijn vet lekker, dus ik heb al bedacht dat ik de komende week flink tomaten ga eten. En paprika’s en komkommers, want die zijn er ook teveel. Maar ik wil me vooral op de tomaten focussen. Maandag staat er bij mij tomatensoep op het menu! Mjam!

Maar, misschien wil jij ook wel mee doen en voel je er ook wel wat voor om deze week eventjes iets meer tomaten te eten? Komt goed uit! Want in deze blogpost een samenvattinkje van mijn lekkerste recepten, met tomaten. En let op als je de tomaten koopt: ze moeten uit Nederland komen; dat kun je gewoon op de verpakking lezen… Komt ie!

Hoe nu verder?

De rest van de recepten vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.