Studentenrecept: tortillapizza met brie en spinazie

18-09-2014 17:32

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Dag leuke mensen! Hoe gaat het? Met mij vrij goed. Ik had vandaag weer een hele leuke afspraak voor m’n kookboek en daarnaast een hele drukke werkdag. Ik was blij toen ik thuis op de bank kon ploffen. En dat heb ik dan ook zeker gedaan. En ik ben er niet meer van af gekomen:D. Maar natuurlijk heb ik tussendoor nog wel even gekookt. En ik at lekker joh, vanavond! Vet geslaagd.

Mijn favoriete pizza’s zijn m’n driekazenpizza op een tortilla én de pizza met brie, studentenhaver en spinazie en vandaag combineerde ik die twee tot een geniaal lekkere pizza. Best of both! En het pakte heel goed uit. Nice!

Nodig voor één persoon (grote portie, ook al klinkt het weinig!): 2 wraps – 100gr verse spinazie – bijna een heel blok euroshopper brie (in je eentje ja, #omnomnomnom) – een handje walnoten – honing – 2 blikjes tomatenpuree

Hoe nu verder?

De rest van het recept vvind je hier op http://gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl/2014/09/rijstsalade-met-kip-terijaki-komkommer.html“>Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.