Weekendagenda: dit moet je komend weekend doen

18-09-2014 16:07

Er staat weer een weekend voor de deur waarin er genoeg te doen valt. Maar iets met een bos, bomen en het niet meer kunnen zien. In de weekendagenda zet ThePostOnline fijn weekendvermaak voor je op een rij.

Donderdag 18 september

Amersfoort
Normaliter vindt KALF, literair evenement van uitgeverij Atlas, plaats in Cafe Koe te Amsterdam. Vanavond verplaatst het literaire hoogstandje zich naar de andere kant van de Randstad en is Amersfoort het decor voor KALF aan de Eem. Hanna Bervoets en Emma Curvers zorgen voor fijne teksten en muziek is er natuurlijk ook gewoon weer. En bier.

Amsterdam
“Een schreeuwlelijk met punkverleden als zanger, een mislukte popjournalist op de bas, een drummer met een heimelijke liefde voor houseparty’s en een iets wat gladde geneeskundestudent als snarenwonder.” Klinkt als iets waar je niemand blij mee maakt. Of toch wel? Vanavond is Scare the Bear samen met 13RUT te zien in Volta.

Vrijdag 19 september

Utrecht
Een enorme broedplaats met meer dan 50 creatieven. Gewoon in Utrecht. Weinig moeilijks aan. Maar om die nou een beetje op te sluiten met z’n allen leek niemand een goed idee, dus stellen ze Vechtclub XL dit weekend voor je open. Wat er allemaal te doen is vind je hier.

Amsterdam
In Amsterdam kun je maar op een plek dansen: dat is de Melkweg. Twee woorden (nou ja, vier): Singlefeestje en Kill All Hipsters.

Zaterdag 20 september

Utrecht
Utrechts bekendste studentencomplex, de IBB, wordt ieder jaar omgetoverd tot een festivalterrein. Met drie podia is er dit jaar voor de vijfde keer het legendarische IBB-fest. Line up hier!