BITS – Gamenieuws: Najaarsknallers! Call of Duty, Dragon Age, Far Cry

24-10-2014 16:00

De feestdagen komen er weer aan; de potentieel meest lucratieve periode om games uit te brengen. Deze titels verschijnen de komende maand!

Civilization: Beyond Earth

Zodra de mensheid de aarde zo’n beetje verpest heeft, moet er gezocht worden naar een andere planeet om te vernachelen! Dat scenario speel je in Civilization: Beyond Earth, een remake/update van Alpha Centauri. De game is nu uit voor pc, linux en mac!

Dragon Age: Inquisition

Er zijn dit jaar al behoorlijk wat aardige games verschenen, en komende maand verschijnen er wederom een paar zwaargewichten. Check de nieuwe trailer van het rollenspel Dragon Age: Inquisition. De game verschijnt op 21 november voor de pc, Playstation 3 en 4 en de Xbox 360/One.

GTA V

Vorig jaar verscheen Grand Theft Auto V reeds voor de Playstation 3 en Xbox 360. Op 18 november verschijnt het spel ook voor de nieuwere spelcomputers. Een pc-versie staat óók op de planning, maar pas voor januari 2015.

Far Cry 4

Ook op 18 november verschijnt het schietspel Far Cry 4, voor pc, Playstation 3/4 en Xbox 360/One. Mystieke bovennatuurlijke dieren, vuurgevechten en een open omgeving waar je naar hartenlust doorheen crosst.

Just Dance 15

Allemaal leuk dat schieten, vechten, hakken en zagen, maar soms moet er ook gedanst worden! Deze week verscheen Just Dance 15 voor de Playstation 3 en 4, Wii (U) en de Xbox 360/One.

Call of Duty: Advanced Warfare

Nou, vooruit! Eindigen we tóch weer met een potje schieten. Call of Duty: Advanced Warfare verschijnt over ruim een week, op 4 november, voor de pc, Playstation ¾ en Xbox 360/One.

Wil je – om wat voor reden dan ook – contact opnemen met Bits? Stuur een mailtje naar [email protected] , of volg Bits op Twitter: ‘@Bitspost‘.