Weekendagenda, dit móet je komend weekend doen

30-10-2014 15:57

Geen plannen voor dit weekend? Dat komt goed uit, wij wel! En genoeg ook. We zetten ze voor je op een rij in de weekendagenda.

Vrijdag 31 oktober

Amsterdam
De beste muziek uit Engeland is dit weekend weer in Paradiso te vinden. Tijdens London Calling treden de allerfijnste bandjes op in verschillende zalen. Een overzicht van wie allemaal vind je hier.

Utrecht
Meer behoefte aan een singersongwriter? Dat kan in de Utrechtse Kargadoor! Daar speelt de Engelsman David Phillips tijdens Ramble On, een maandelijkse live-avond in de venue aan de Oudegracht.

Zaterdag 1 november

Leiden
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, de TPO-nacht tijdens het Leiden Film Festival. Kaarten bestel je hier, meer info vind je hier.

Amsterdam
Verhalen zijn toch wel een beetje wat de mensheid in stand houdt. Het zevende Internationaal Storytelling Festival Amsterdam brengt van 1 t/m 9 november 2014 opnieuw de beste verhalen van de Nederlandse en internationale verteltop naar Amsterdam. Heel veel verhalen in Noord!

Zondag 2 november

Utrecht
Zin om het weekend af te sluiten met een biertje? Een Utrechts biertje? De Nobelstraat in Utrecht is normaliter de locatie voor te dronken studenten op onmenselijke tijdstippen, maar zondag wordt er degelijk speciaalbier gedronken tijdens het Nobel Streekbierfestival.