Studentenrecept: Turkse Durum uit een pakje

31-10-2014 17:32

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Hallo allemaal! Vanavond was het (alweer) feest! Tijd voor champagne en taart want ik heb vandaag te horen gekregen dat ik een vast contract krijg bij DeLaMar! :D Ik werk er al 3 jaar en het was even spannend of het zou gaan komen of niet, en vandaag hoorde ik dus van wel:D WIEHOE! Champagne & taaaaaaart!

Verder ging ik lekker samen met le boyfriend eten. Ik wilde óf kikkererwtenburgers maken (daar had ik zin in), of zalm met rijst en sausje (lekker makkelijk) of Mexicaanse wraps.Boyfriend koos voor dat laatste, maar toen was dat opeens op in de appie (grrrrr) en moest ik iets anders verzinnen. Het werd Turkse Durum, ook uit een pakje van Knorr Wereldgerechten en ik heb echt gruwelijk lekker gegeten.

Nodig voor twee personen: 400 gr kippendijen – 1 rode appel – 1 rode paprika – 10cm komkommer – paar tomaatjes – beetje feta – 1 grote ui – 150ml magere yoghurt – Knorr Wereldgerecht Turkse Durum 

Hoe nu verder?

De rest van het recept vvind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.