Alleen via ThePostOnline: Win kaarten voor Muhammad

01-11-2014 12:12

Held. Profeet. Onruststoker. Filosoof. Bokslegende Muhammad Ali was het allemaal.

Maar Ali was – én is – toch vooral King of the World, volgens zijn naaste familie, vrienden en collega’s, die allemaal aan het woord komen in een gloednieuwe en intieme documentaire over het boks-icoon, getiteld I am Ali.

Volgende week maandag 3 november wordt deze beste Ali-docu sinds When We Where Kings feestelijk gepresenteerd in Amsterdam. Speciale gast daarbij is één van Nederlands succesvolste boksers ooit, Arnold Vanderlyde. Hij zal een exclusieve en interactieve (ja, er kán bewogen worden) workshop over de mens en sportman Ali geven.

Jij kunt daar – zeer exclusief – bij zijn! Wij beschikken over een select aantal kaarten, die we middels een simpele (prijs) vraag weg mogen geven. Beantwoord de vraag en wellicht sting je ook like a bee!

Vraag:

In When We Where Kings en nu ook weer in I am Ali komt de beroemde kreet ‘Ali Bomaye!’ voor. Dit riepen zijn Kongolese fans aanhoudend tijdens de beroemde Rumble in the Jungle, oftewel: zijn koningsgevecht tegen George Foreman.

Maar wat betekent het?

a. Ali, de gékste
b. Ali, maak ‘em dood!
c. Ali, onze Messias

Mail je correcte antwoord voor maandag 5 november naar [email protected]

Winnaars ontvangen bijtijds bericht.

Volgend week ook in TPO: een exclusief en uitgebreid interview met Muhammad Ali’s dochters, die intensief meewerkten aan de docu over hun vader.