Weekendagenda: dit moet je komend weekend doen

20-11-2014 14:45

Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Donderdag 20 november

Utrecht
Dansen op je donderdagavond? Dat kan op techno tijdens de derde editie van THUIS in de Maggy Malou. De entree is slechts vijf euro en daarvoor krijg je een nacht lang dansplezier terug.

Amsterdam
Verse muziek en verse biertjes. Allemaal koud gezet voor je tijdens Radio Mortale Live. Maask, Aleide en Jeanne Rouwendaal spelen vanavond in de Sugarfactory tijdens deze nieuwe editie.

Vrijdag 21 november

Amersfoort
Singer-songwriter en kandidaat van De Beste Singer-songwriter van Nederland staat vanavond in Amersfoort. Hij staat er niet alleen, hij treedt ook gewoon voor je op in De Kelder.

Amsterdam
Live recensies van boeken geven, luisteren naar interviews met je favoriete jonge schrijvers, boekverkoop, signeersessies en uiteraard moet er worden gedanst. Klinkt goed? De Jonge Schrijversavond is weer in de Stadsschouwburg.

Zaterdag 22 november

Utrecht
Heel erg veel live muziek, bandjes, muzikanten, hippe mensen en drankjes in Utrecht dit weekend. Tijdens Le Mini Who ontdek je de kekste bandjes en haal je de ultieme hipster in jezelf naar boven.

Rotterdam
Maar ook in Rotterdam is er live muziek. Zowel op zaterdag als op zondag. De Doelen wordt dit hele weekend omgetoverd tot het decor voor Songbird Festival.

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook an Facebook, Twitter en mail.

Beeld: Shutterstock