Studentenrecept: spinaziestamppot met parmaham

04-12-2014 17:19

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

HOI! Jongens, ik at zondag opeens zo lekker. Echt totaal uit het niets. Ik was nerveus al de hele dag en had echt totaal geen eetlust in lekkere dingen, maar rond etenstijd kreeg ik toch opeens trek en moest ik toch iets in elkaar flansen met ingrediënten die ik nog in huis had. En ik was uitgegaan van droge rijst, omdat ik echt geen hap door m’n keel greeg (leg ik nog wel eens uit), maar ik flanste iets in elkaar van spinazie, aardappelpuree, parmaham en pijnboompitten en het was VET lekker.

Nodig voor één persoon: 1 zakje aardappelpuree (love haha) – een hand spinazie – 1 of 2 plakjes parmaham – 1 eetlepel pijnboompitten

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.