Studentenrecept: Couscous to go

22-01-2015 16:39

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

MORNINGS! Ik moet even in turbotempo deze blogpost typen, het is namelijk donderdagochtend en ik moet zo gewoon naar werk, maar gisteravond lukte het niet meer om te bloggen. Ik maakte gisteravond twee maaltijden klaar, terwijl ik best weinig tijd had omdat ik een drankje ging drinken in de stad. Maar twee maaltijden dus, want ik moest gisteren snel en makkelijk eten en vanavond ga ik naar de Nationale Eettest van BNN en daar moet ik al om half 7 zijn wat betekent; to go voedsel in de auto. Ik maakte couscous en het was gisteravond lekker! Hopelijk vanavond ook!

Nodig voor twee porties: genoeg couscous (haha; zoek het uit:P) – 4 stukjes kipfilet a la minute – 1 rode paprika – 10cm courgette – 1 avocado – 2 handen (baby)spinazie – pijnboompitten – & voor de ene variant een halve bol mozzarella en voor de andere variant wat fetakaas en zongedroogde tomaatjes

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.