Studentenrecept: gevulde courgette en spinaziestamppot

27-01-2015 17:32

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Joehoe! Ben ik eindelijk weer met een receptje! Afgelopen week was zoooooo druk, dat ik echt niet aan koken of bloggen toe kwam. Maar hier ben ik weer! En wel met een heel gek recept. Wel een lekker recept, maar ook gek. Ik wilde eigenlijk vanavond een stamppot spinazie maken met gevulde portobello met kruidenroomkaas en pijnboompitjes, maar toen ik thuis kwam van boodschappen doen, bleek m’n portobello verschimmeld te zijn. Boeeee! Die kun je dus niet een week buiten de koelkast bewaren… Dus toen moest ik improviseren met de vegetarische ingrediënten uit m’n koelkast en werd m’n avondmaal een gek stamppotje met gevulde courgette. Wat uiteindelijk best wel lekker was, maar niet iets dat ik nog eens zou maken…

Nodig voor één persoon: aardappelpuree uit een zakje (1) – een hand verse spinazie – 5 romatomaatjes – 1/2 bol mozzarella – 1 eetlepel pijnboompitten – 10cm courgette

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.