Studentenrecept: hamburger in parmaham

12-03-2015 12:23

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Morning y’all! Die donderdag hè, dat blijkt toch wel echt een perfecte parttime dag. Iedere week goed weer en iedere keer weer heel leuk en vol met afspraken. Vandaag heb ik weer een volle agenda en daarom stond ik op tijd op, om veel gedaan te krijgen. En dat terwijl ik gisteravond flink wijn heb gedronken :). Maar ik geloof dat ik inmiddels behoorlijk getraind ben op veel rode wijn, dus ik heb verrassend genoeg nergens last van, woehoe!

Bij de wijn at ik een dikke hamburger. Niet m’n lekkerste ooit, maar hij was toch meer dan prima. Benieuwd? Hier het recept:

Nodig voor twee personen: 3 steak tartaars van AH – 2 grote witte bollen – 1 vleestomaat – 1 bol buffelmozzarella – 4 plakjes parmaham – twee plukjes rucola – zout & peper en olijfolie – eventueel mayonaise – een goeie extra: augurk

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.