Het beste van Londen in eten

30-03-2015 18:57

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten. Afgelopen weekend was Leonie in Londen, waar ze het beste eten voor ons opzocht.

Dag leukerds! Ik ben high as f*ck (natural high he ;))! Ik zit een weekendje alleen in Londen en heb echt een te toffe tijd. Noem me een baby, maar het voelt zó awesome om alleen op citytrip te gaan! En wat is Londen toch great! In 2013 ben ik er voor het eerst en laatst geweest en toen vond ik het niet onwijs fantastisch en dat is natuurlijk belachelijk en daarom besloot ik dit weekend Londen nog eens een kans te geven en jemig; wat is het hier tof.

Ik kwam gisteravond aan; vloog van Amsterdam naar Londen City en nam een taxi naar m’n hotel: Strand Palace Hotel, midden op West End (en tegenover de Topshop). Ik heb een super chille éénpersoonskamer van 12m2 (lekker klein, kan ik niet zo veel troep maken) met een BAD. Fucking nice.

Gisteravond heb ik dan ook meteen gebruik gemaakt van dat bad! Eerst shopte ik de nodige snacks en wijn bij Marks & Spencer (waar ik fan van ben, en ze zitten inmiddels ook in Amsterdam dus dat is top). In bad keek ik een serie en dronk ik wijn en chillde ik to the max.

Verder lezen? De beste hotspots vind je op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.