Het beste van Londen in eten

07-04-2015 17:57

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten. Vorig weekend was Leonie in Londen, waar ze het beste eten voor ons opzocht.

Hi there! Daar ben ik weer, live vanuit Londen! inmiddels is het zondagochtend en vanavond vlieg ik alweer terug. Omdat ik gisteren heul veul heb gedaan, weet ik eventjes nog niet zo goed wat ik vandaag ga doen. Sightseeing heb ik de vorige keer al gedaan en het weer is niet fantastisch, dus chillen in een park is wellicht geen goed idee. Sowieso wél op de planning vandaag: Obica (best mozzarellabar everrrr) en fish & chips eten. En ik denk dat ik zo ga ontbijten bij Garfunkels, maar on the other side heb ik nog best veel eten van Borough over in m’n hotelkamer en kan ik ook hier chillen tot 12 uur. Nou ja, ik kijk wel.

Eerst ga ik jullie nog vertellen hoe mijn dag gisteren verder verliep. Hier lees je deel 1 van Londen dag 2 en hier lees je deel 2. En dan nu; deel 3. Waar waren we gebleven? Borough?

Dus, ik vond Borough fantastisch en besloot daarna, met een goed gevulde maag, om langs de Themes terug richting m’n hotel te lopen. Ik kwan hierbij langs Tate Modern en omdat ik inIstanul het museum voor moderne kunst heel awesome vond, dacht ik; ik geef het een kans. Nu moet je weten dat ik echt absoluut geen museumganger ben. Ik ben er te ongeduldig voor en te onrustig en kan dan niet met aandacht naar iets kijken wat niet echt iets doet. In Istanbul ging dat nog vrij goed, maar de kunst in Tate Modern sprak me echt helemaal niet aan. Ik stond dan ook binnen 20 minuten weer buiten. Wat helemaal niet erg is, want het is een gratis museum, dus je kunt het altijd proberen. Had ik m’n portie cultureel doen ook weer gehad.

Verder lezen? De beste hotspots vind je op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.